Leeffit
Homepage Wie zijn wij Wat doen wij Gezondheidscheck Registreren Inloggen Contact
Leefstijl

Over een gezonde leefstijl is de laatste jaren veel te doen. We zijn met z’n allen nauwelijks gezonder gaan leven, zo blijkt uit cijfers van het CBS. Een groot deel van de Nederlanders geeft aan dit wel te willen, maar niet precies te weten hóe. Leef Fit biedt uitkomst.

Een gezonde leefstijl klinkt mooi, maar wat houdt het precies in en hoe kunt u dit bereiken?

Leefstijl wil zeggen; de manier waarop u leeft; hoe u zich gedraagt; de keuzes die u maakt. Kiest u voor de lift of de trap, voor een broodje kaas of een patatje met?  Een gezonde leefstijl houdt in dat u gezond en gevarieerd eet, voldoende beweegt, niet rookt, matigt met alcohol, stress vermijdt en zorgt voor voldoende geestelijke ontspanning. 

Hoe kunt u een gezonde leefstijl bereiken?
Het is goed om eens stil te staan bij de manier waarop u zich gedraagt. Waarom maakt u bepaalde keuzes? Leef Fit helpt door handvatten aan te reiken waarmee u ongewenste gedragspatronen kunt doorbreken. 

U krijgt advies op maat over het bereiken van een gezonde leefstijl. Dit alles zoveel mogelijk aangepast aan uw huidige leef- en gezinssituatie.

Durf patronen te doorbreken. U zult merken dat dit niet alleen een positieve invloed heeft op uw gewicht. U zult zich ook een stuk energieker voelen!
 

Direct aanmelden

Franz Leharlaan 65
2102 GJ Heemstede
I. www.leeffit.nl
E. info@leeffit.nl
Rabobank: 1532.64.616
BTW: NL183954464B01
iDeal  
© 2009 Leeffit.nl  |  Webdesign: Pixelerate