Leeffit
Homepage Wie zijn wij Wat doen wij Gezondheidscheck Registreren Inloggen Contact
Nieuws en Tips over voeding en leefstijl

Schrijf hier geheel vrijblijvend in voor onze maandelijkse nieuwsbrief: info@leeffit.nl

 

Nieuws:

 

Tips van Leef Fit:

Bezint eer ge begint:

Als u besluit iets aan uw overgewicht te doen, denk dan eerst na over waarom u dat wilt. 

Wat zit u dwars, waar ergert u zich het meest aan, wat wilt u bereiken en wat zal dit resultaat vervolgens met uw zelfbeeld doen?

Schrijf de antwoorden op deze vragen vervolgens op. Het is goed om uw motivatie regelmatig terug te lezen. Zo blijft u gefocused op uw doel en bent u eerder in staat dit te bereiken.

 

Blijf dicht bij uzelf!

Als we wat kilo's kwijt willen raken gaan we vaak enthousiast van start. De knop gaat om, dit is hét moment, nu gaat het gebeuren!! Moeiteloos en vol ijver schakelen we van de ene op de andere dag terug naar een paar crackers, een appel en een bouillonnetje. Vol trots komen we de eerste week door. Maar dan begint het toch letterlijk te knagen.....

Ons lichaam gaat in "spaarstand" als gevolg van de weinige hoeveelheid voedsel die we binnenkrijgen, waardoor we eigenlijk met nóg minder eten af zouden kunnen. Dat merken we aan de sterk verminderde hoeveelheid energie die overblijft voor "de rest"; het normale leven: werk, familie, uitjes, vrienden... De vermoeidheid slaat toe en als extra beloning voor dat harde werken blijft de weegschaal ook nog eens steken...

Wij Nederlanders zeggen vaak "doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg!". Waarom dan niet als we af willen vallen?

Blijf dicht bij uzelf als u besluit de knop om te zetten. Bij Leef Fit krijgt u advies op maat over een gezonde voeding en leefstijl. Dit betekent dat we niet aan crashdiëten doen. We kijken naar uw huidige voedingspatroon en geven advies over hoe u de voeding die u gewend bent (en dus lekker vindt), met wat aanpassingen gezond kunt maken.

U verandert uw leefstijl en blijft dicht bij uzelf. U valt blijvend af én voelt zich fit. Sterker nog, veel van onze klanten zeggen dat ze zich een stuk energieker voelen dan voordat ze bij Leef Fit terecht kwamen! Blijf dicht bij uzelf, ook tijdens het afvallen!

Leef Fit staat u als klant voortdurend bij met tips en mentale coaching op uw persoonlijke Mijn Leeffit pagina. Ook houden we u op de hoogte van actueel nieuws over voeding, gezondheid en leefstijl.

 

Direct aanmelden

Franz Leharlaan 65
2102 GJ Heemstede
I. www.leeffit.nl
E. info@leeffit.nl
Rabobank: 1532.64.616
BTW: NL183954464B01
iDeal  
© 2009 Leeffit.nl  |  Webdesign: Pixelerate