Leeffit
Homepage Wie zijn wij Wat doen wij Gezondheidscheck Registreren Inloggen Contact
Beweging en Ontspanning

Beweging

Beweging hoort bij een gezonde en vitale leefstijl. U houdt uw lichaam fit door elke dag minimaal een half uur te bewegen. Zo blijft de stofwisseling goed op gang, waardoor u sneller aan gewicht verliest. Ook zorgt beweging voor ontspanning en vermindert het gevoelens van stress.

Leef Fit geeft advies op maat over beweging. Ook krijgt u handige tips als u besluit om te gaan sporten en zoeken we naar activiteiten als wandel- en fietstochten bij u in de buurt.

Ontspanning

Wij Nederlanders leiden een jachtig bestaan. We nemen 's ochtends amper de tijd voor een ontbijt en hollen de deur uit op weg naar een drukke baan. Aan het einde van de werkdag is het vaak nog niet gedaan met de hectiek. Boodschappen doen, koken, naar een verjaardag etc......

Bij een gezonde leefstijl hoort ook een goede dosis aan ontspanning. Hiermee komt u geestelijk en lichamelijk weer even helemaal tot rust. Het lichaam wordt opgeladen, zodat u alle drukte van de komende periode weer aan kunt.

Leef Fit geeft advies over ontspanning van lichaam en geest. Daarnaast vindt u bij ons allerlei tips voor leuke uitjes en evenementen.

Tip: 
http://www.ervaarchi.nl

Direct aanmelden

Franz Leharlaan 65
2102 GJ Heemstede
I. www.leeffit.nl
E. info@leeffit.nl
Rabobank: 1532.64.616
BTW: NL183954464B01
iDeal  
© 2009 Leeffit.nl  |  Webdesign: Pixelerate