Leeffit
Homepage Wie zijn wij Wat doen wij Gezondheidscheck Registreren Inloggen Contact
Wat doen wij

ADVIES OP MAAT

Leef Fit biedt online voedings- en leefstijladvies op maat. De oorzaak van overgewicht is nu eenmaal verschillend van persoon tot persoon.

Leef Fit is er voor iedereen die naar een gezonde leefstijl streeft en op een verantwoorde manier wil afvallen. Ook als u op gewicht wilt blijven of meer energie nodig heeft kunt u bij Leef Fit terecht. 

 HOE WERKT LEEF FIT?

Na
aanmelding ontvangt u per email een inlogcode voor uw persoonlijke Leef Fit pagina. Hier vult u een vragenlijst in, geeft u aan wat u wilt bereiken en houdt u een aantal dagen bij wat u eet en drinkt. Wij analyseren uw gegevens en voorzien u van:

  • Een voedingsanalyse.
  • Een uitgebreid voedingsadvies, speciaal voor u op maat gemaakt.
  • Een voorbeeldmenu met diverse variatiemogelijkheden.
  • Advies op maat over een gezonde leefstijl, beweging en ontspanning.

Vervolgens wordt u gecoacht en gemotiveerd totdat uw doelen bereikt zijn. Via onze online vraagbaak kunt u bovendien onbeperkt vragen stellen of onze hulp inroepen. 

Alle hierboven genoemde adviezen en menu’s zijn zoveel mogelijk aangepast aan uw leef-, en gezinssituatie

 AANVULLENDE INFORMATIE

Bij Leef Fit krijgt u ook toegang tot informatie over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van voeding en gezondheid:

 PRIJZEN
U bepaalt zelf hoe lang u van de diensten van Leef Fit gebruik wilt maken. U kunt kiezen tussen een maandpakket of een kwartaalpakket. Ook biedt Leef Fit een complete gezondheidscheck om uw cholesterol, glucose, lever- en nierfuncties te meten.

Pakketten

Leef Fit maandpakket € 15,- 
Leef Fit kwartaalpakket € 30,-
Leef Fit gezondheidscheck (incl. verzendkosten en voedingsadvies) € 79,90

Verlengen

Leef Fit verlenging maand (excl. voedingsanalyse)     € 10,- 
Leef Fit verlenging kwartaal (excl. voedingsanalyse)  € 20,-
   

De pakketten zijn inclusief de diensten die beschreven staan onder het kopje “Hoe werkt Leef Fit". Gedurende de gehele periode kunt u onbeperkt de hulp inroepen van de Leef Fit medewerkers. Uw inloggegevens vervallen aan het einde van de door u gekozen periode. Uiteraard is het altijd mogelijk een pakket te verlengen

 BETALING
Betaling vindt plaats door middel van iDeal, of via overschrijving van het bedrag op bankrekening 1532.64.616 ten name van Leef Fit. Vul bij het betalingskenmerk uw achternaam en geboortedatum in.

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt diensten van organisaties die bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) aangesloten zijn. Kijk op uw verzekeringspolis voor de voorwaarden. Indien van toepassing kunt u dit bij ons aangeven. U ontvangt dan een factuur waarmee u het betreffende Leef Fit pakket kunt declareren.

Niet goed geld terug garantie: Mocht Leef Fit niet aan uw verwachting voldoen, dan kunt u dit uiterlijk 2 dagen na ontvangst van de inlogcode bij ons aangeven. Het betaalde bedrag zal dan volledig teruggestort worden.

  VOORBEELD

Klik
hier om een impressie te krijgen van het unieke ledenpanel.

Direct aanmelden

Franz Leharlaan 65
2102 GJ Heemstede
I. www.leeffit.nl
E. info@leeffit.nl
Rabobank: 1532.64.616
BTW: NL183954464B01
iDeal  
© 2009 Leeffit.nl  |  Webdesign: Pixelerate